Shinrin-yoku (bosbaden)

Shinrin-yoku (bosbaden)

DE NATUUR IS EEN GEWELDIGE HERSTELLER

Je onderdompelen in de atmosfeer van de natuur.

In  cognitieve stilte werken aan je gezondheid.

Ervaren dat een verblijf in een natuurlijke omgeving ons lichaam op veel verschillende manieren beïnvloedt. Wil je meer kennis opdoen over het effect van de natuur op lichaam en geest en vooral ook ervaren wat het met je doet?

Aanmelden of meer informatie via info@running-company.nl

De workshops duren gemiddeld 2 uur en zijn in de Bossen van Grashoek, bij de Zevende Hemel, De Heldense Bossen in Peel en Maas. Of in Noord Brabant Leenderbos. Maar heb je een mooi bos bij jouw in de buurt dan kom ik graag die kant op.

Meer  informatie over bosbaden, kijk op www.bosbaden-company.nl

1 op 1 kan de workshop op ieder gewenste locatie.

I.v.m. coronamaatregelen organiseren we uitsluitend persoonlijke workshops.

Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden (en die zijn er)

ps. de ingegeven datum is een voorbeeld (anders is de workshop niet zichtbaar) maar uiteraard kan bosbaden op iedere dag in iedere maand.

 

Praktische tips

  • iedereen kan meedoen, het is geen wandel of hikingtocht, we gaan m.b.v. de natuur onze zintuigen inzetten om tot rust te komen
  • Kleding aangepast aan de weersomstandigheden, het is geen fysieke inspanning in de vorm van een wandeltocht, we gaan m.b.v. de natuur onze zintuigen prikkelen
  • Plastic zak en handdoek om op te zitten en eventueel je voeten mee af te vegen (als je ervoor kiest om geheel of gedeeltelijk met blote voeten mee te doen)
  • Bij regen evt een paraplu
  • De exacte locatie op maandag kan wisselen, bij aanmelding krijg je deze door