Shinrin Yoku – Bosbaden

Shinrin Yoku – Bosbaden

DE NATUUR IS EEN GEWELDIGE HERSTELLER

Je onderdompelen in de atmosfeer van de natuur.

In  cognitieve stilte werken aan je gezondheid.

Ervaren dat een verblijf in een natuurlijke omgeving ons lichaam op veel verschillende manieren beïnvloedt. Wil je meer kennis opdoen over het effect van de natuur op lichaam en geest en vooral ook ervaren wat het met je doet?

Aanmelden of meer informatie via info@running-company.nl

De workshops duren gemiddeld 2 a 2,5 uur en zijn in natuurgebieden in Peel en Maas. Leenderbos Noord Brabant of op ieder gewenste locatie in het land.

Er komen regelmatig nieuwe datums, zit daar je dag of tijd niet tussen mail mij dan. In overleg kun je ook met een eigen groepje vrienden, familie of collega’s deze workshop volgen (dit kan ook op andere locaties)

Geplande data:

  • zaterdag 10 december om  9.30 uur De Heldense Bossen Thema: Rust en Verstilling

Deelname kost € 15.00

Praktische tips

  • iedereen kan meedoen, het is geen wandel of hikingtocht, we gaan m.b.v. de natuur onze zintuigen inzetten om tot rust te komen
  • Kleding aangepast aan de weersomstandigheden, het is geen fysieke inspanning in de vorm van een wandeltocht, we gaan m.b.v. de natuur onze zintuigen prikkelen
  • Plastic zak en handdoek om op te zitten en eventueel je voeten mee af te vegen (als je ervoor kiest om geheel of gedeeltelijk met blote voeten mee te doen)
  • Bij regen evt een paraplu
  • De exacte locatie kan wisselen, bij aanmelding krijg je deze door