12 jan 2021

Sardinië maar dan anders

Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling.

Samen met Keepalivetours organiseren we een “coole” reis naar Sardinië. In 2016 was is voor het eerst samen met Sam Pitsalis van Keepalivetours aldaar.  Tijdens deze reis volgde ik de cursus mindfulrunning bij hem. Zo gaaf maar wat nog leuker was de kennis die Sam bezit over alles wat met Sardinië te maken heeft. Ik kwam op plekken waar je alleen maar van kunt dromen. Toevallige ontmoetingen die waardevol en inspirerend waren. Een gevoel en een ervaring die ik niet meer heb losgelaten. 5 jaar geleden riepen we al we moeten samen een reis organiseren, nu is het zover.

Bewegen, buiten zijn en de natuur inzetten voor je eigen herstel. Dat is wat ik jullie graag wil leren en meegeven om ook jouw zelf genezend vermogen te activeren. Want dat is het waar het om draait. Je lichaam en geest kan alles herstellen maar door de huidige leefomstandigheden krijgen we daar de kans niet meer voor.  Hoe dat je dit kunt doen, waarom dat het werkt en vooral ook hoe kun je het na deze reis thuis kunt voorzetten. Vergelijk jezelf met een auto, als je normaal in de vijfde (en tegenwoordig al een zesde) versnelling leeft, zorgt deze vakantie ervoor dat je alle versnellingen leert gebruiken op de gezondste manier. Mijn specialistische bijdrage is om jou te leren vanuit de verschillende versnellingen in de ‘vrijstand’ te komen en te blijven. Niet de hele dag door maar wanneer het nodig is. De ‘vrijstand’ is de enige stand waarin je lijf over kan gaan naar zelfgenezing. Het gaat hier natuurlijk om een vakantie voor jezelf maar mocht je arts, therapeut, coach of anderzijds mensen begeleiden dan is deze informatie en ervaring een waardevolle aanvulling op je eigen kennis.

Hoe combineren we zelfgenezing met vakantie?

Vakantie staat voor genieten maar ook voor even bijkomen en je opladen voor het komende werkjaar. Sam heeft voor deze reis een geweldig programma samengesteld waarin we op de mooiste, gezondste en coolste plekjes van Sardinië komen. Daar waar Sam zorgt dat wij veel gaan doen, zien, beleven en ervaren zorg ik met tussendoortjes voor je rust en gezondheid. Sam laat je Sardinië beleven met al je zintuigen zoals je nog nooit een vakantie beleefd hebt. Aan mij de eer om ervoor te zorgen dat inspanning en ontspanning in balans is, ik laat je met al je zintuigen finetunen op het goede leven van dit prachtige eiland.

 

Kijk voor uitgebreide informatie op https://keepalivetours.com/tour/bosbaden-koel-blijven-en-bij-warmte-kou-aankunnen-sardinie/