30 dec 2022

Gratis stoppen met roken

Kosteloos Stoppen met roken met Rookvrij en Fitter

Ook van het roken afkomen?

Wil je graag gezond ouder worden? Of wil je een kindje krijgen? Of geld besparen om leuke dingen mee te doen? Of ben je klaar met die stinkende sigaretten? Wat je motivatie ook is, stoppen met roken is ALTIJD een goede beslissing.

Met Rookvrij en Fitter helpen we je hierbij. Want stoppen onder begeleiding is veel succesvoller dan zelfstandig stoppen. Met ons programma kan dat ook nog eens gratis. De meeste zorgverzekeraars vergoeden namelijk ons erkende stoppen-met-roken programma zonder dat je eigen risico hoeft te betalen.

Rookvrij en Fitter is een uniek programma dat je niet alleen helpt om te stoppen met roken maar dat je daarnaast ook fitter maakt. Een unieke combinatie. Daardoor heb je veel minder last van ontwenningsverschijnselen. Je komt minder aan en wordt ook fitter.

Dit programma past uitstekend bij mijn eigen missie en visie, vandaar dat ik rokers graag ga helpen om gezonder te leven. Met mijn kennis op het gebied van alle leefstijlonderdelen maak  ik er een compleet op maat programma van.

Mail naar info@running-company.nl voor jouw mogelijkheden.

Direct aanmelden om te stoppen kan ook natuurlijk via deze link